fbpx

Obchod

Ibiškové mýdlo se skořicí


150.00  vč. DPH

Má silnou kořenitou vůni, při koupeli působí aromaterapeuticky, prohřívá pokožku v chladném počasí, podporuje zlepšení krevního oběhu, osvěžuje unavené svaly a při dlouhodobém používání napomáhá eliminovat pigmentové skvrny i celulitidu. Skořicové mýdlo, nedoporučujeme na přecitlivělou pokožkou, ekzematikům, lupénkářům a lidem s ostatními kožními chorobami. Skořice u citlivých jedinců může vyvolat i alergickou reakci. 

Složení INCI: Aqua (voda), Brassica campestris sterols (řepkový olej), Helianthus annuus seed oil (slunečnicový olej), Cocos nucifera oil (kokosový olej), Sodium hydroxide (hydroxid), Cinnamomum Zeylanicum bark oil (esenciální olej skořice), Cinnamal, Eugenol, Benzyl benzoate (složky esenciálního oleje), Hibiscus Sabdariffa Flower (květ ibišku), Citrus grandis peel extract (extrakt z grepového jádra).

Hmotnost: 105 g

Popis

Ibiškové mýdlo se skořicí vyrábíme ručně, tradiční metodou za studena, z rostlinných olejů, esenciálního oleje a bylinného květu. Skořicový esenciální olej v tomto mýdle nejen krásně voní, ale také působí antibakteriálně, napomáhá zabraňovat infekcím, prohřívá pokožku a tím působí pozitivně na metabolismus a látkovou výměnu, zmírňuje projevy celulitidy a strií. Ibišek působí protizánětlivě, antibakteriálně a dezinfekčně, bojuje proti příznakům stárnutí pokožky, podporuje zjemnění linií a vrásek, pokožku napomáhá vyhlazovat, hydratovat, podporuje její pružnost, eliminuje tmavé skvrny. Květ je v mýdle jemně namletý – pealingový efekt. Pokožka zůstane po koupeli krásně hydratovaná, vyživená a zvláčněná.

Ibišek súdánský je rostlina, která je původem ze severní Afriky. Je to rostlina bohatá na flavonoidy posilující cévní stěny a antioxidanty, které pomáhají zvrátit poškození způsobené UV zářením, prachem a znečišťujícími látkami. Vědecké výzkumy prokázaly, že tento druh ibišku může snižovat krevní tlak a také hladinu škodlivého cholesterolu. Přisuzují se mu také mírně analgetické, antivirové, protikřečové a protizánětlivé účinky.  e bohatý na antioxidanty, 

Skořice se získává z kůry stromů skořicovníků. Některé esenciální oleje se vyrábí z listů nebo dokonce z plodů těchto stromů. Existuje několik druhů podle místa výskytu, jejich účinky se ovšem relativně podobají. Skořice ceylonská neboli skořice pravá (cinnamomum zeylanicum/verum) je jedna a tatáž rostlina. Roste na Srí Lance, Madagaskaru i Seychelách a považuje se za tu nejkvalitnější. Své využití nachází v aromaterapii, i jako léčivo, koření, dochucovadlo a konzervant. Má silnou kořeněnou vůni. Mezi její přední vlastnosti patří schopnost prohřívání, eliminuje celulitidu, zmírňuje svalové tenze, ulevuje od bolesti, pomáhá regenerovat pokožku a také urychluje detoxikační procesy. Má antiseptické, antibakteriální účinky a její aroma působí afrodiziakálně.

Tip pro vás 

Je vám zima? Bolí vás svalstvo nebo záda? Napusťte si vanu a vyzkoušejte naše ibiškové mýdlo se skořicí, zaručeně vás zahřeje.

 

Další informace

Hmotnost 121 g
Rozměry mýdla:

6,5 x 5 x 3 cm

Balení:

Zabaleno v papírové krabičce z recyklovaného papíru.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Ibiškové mýdlo se skořicí“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    Košík